Bluzelle ve Dvision Network İş Birliği Duyuruldu

Bluzelle, bugün (14 Nisan Çarşamba günü) Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Dvision Network ile iş birliği yaptığını duyurdu:

“VR içerik tabanlı NFT ekosistemini yönetmek için Dvision Network ile ortaklık kurduğumuzu paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, Bluzelle’in oracle'larının ve merkezi olmayan veritabanlarının Dvision Network'e entegrasyonunu mümkün kılacak.”

Dvision Network, blokzincir teknolojisinin ve eşsiz tokenlerin (NFT'lerin) maksimum potansiyelini kullanarak kapsamlı bir VR içerik ekosistemi oluşturma misyonunu üstlendiğini belirtiyor. Bu iş birliği kapsamında Bluzelle, daha fazla doğruluk sağlamak için oracle'larını Dvision Network'e sağlayacak. Dvision Network, VR-Market'teki işlem ücretlerini doğru ve güvenilir bir şekilde hesaplamak için bu oracle'ları kullanacak. Böylelikle Bluzelle fiyat dalgalanmaları sorunu olmadan VR öğelerinin ve NFT'ye özgü varlıkların sorunsuz alım-satımına izin verecek. Dvision Network'ün akıllı sözleşmeleri, en güvenilir veri kaynaklarına ve yüksek kaliteli fiyat akışlarına erişmek için Bluzelle oracle'larını entegre edecek.

Bluzelle CEO'su Pavel Bains, şu şekilde bir yorumda bulundu:

“Video oyunları ve VRChat ile erken yaşta tanıştığım için sanal gerçekliğe aşinayım. VR içeriği ve NFT'ler harika bir kombinasyon ve Dvision ile Bluzelle'ı içerik alanında iyi konumlandırıyor.”

Bunların yanı sıra bu iş birliği, Dvision Network'ün Bluzelle'ın merkezi olmayan ve güvenli veritabanı depolama çözümlerini kullanmasına da olanak tanıyacak. NFT'lerin depolandığı yer ile ilgili yakın zamanda çok büyük bir sorun olabileceğini belirten Bluzelle, şu ana kadar NFT ile ilgili verilen hizmetlerde verilerin ve dosyaların AWS veya MongoDB gibi merkezi bir sunucuda bulunduğunu dile getirdi. Bu hizmetler kesilirse, NFT’nin kaybolabileceğini dile getiren Bluzelle, müşterileri için bunu çözmek adına Dvision ile birlikte çalışacağını açıkladı.