Bluzelle ve Mintable İş Birliği Duyuruldu

Bluzelle, yakında çıkacak olan Bluzelle NFT Koleksiyonunun ilk setini yayınlamak için eşsiz token (NFT) pazar yeri Mintable ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Bu ortaklık, NFT'ler yaygın bir şekilde benimsenmenin eşiğindeyken toplulukta heyecanı artıracak. Bluzelle ve Mintable, NFT'lerin basım ve dağıtım sürecini olabildiğince sorunsuz hale getirmek için bir araya gelecektir. Önümüzdeki haftalarda harika topluluğumuz için daha fazla NFT başlatmaya devam ederken, bu ortaklık gelecekteki işbirlikleri için güçlü bir temel oluşturacak.

Yapılan duyuruda belirtildiği üzere, bu ortaklığın kapsamı altında, her iki şirket de NFT'leri ana akıma yönlendirmeye büyük ölçüde katkıda bulunacak. Bluzelle, topluluğunun NFT dünyasını deneyimlemesine izin vererek koleksiyonlarını sunmak için Mintable’ın NFT pazar yerinin en son teknolojisini kullanmaya odaklanacağını dile getirdi.

Bluzelle CEO'su Pavel Bains, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“NFT'ler, blokzincir için bir sonraki “ana” kullanım durumu haline geldi. Mintable, Bluzelle'ın ilerlediği marka tasarımıyla uyumlu olan sanat üzerine yüksek bir odağa sahiptir. Ayrıca Mintable'ı, Bluzelle DB için yeni kullanım durumlarını ortaya çıkarabileceğimiz, büyüyen bir platform olarak görüyoruz.”

Devamında, kullanıcıların sorunsuz bir şekilde dijital koleksiyon satın almalarına, satmalarına ve oluşturmalarına olanak tanıyan Ethereum tabanlı bir NFT pazar yeri olan Mintable’ın CEO’su Zack Burks ise, bu iş birliği ile ilgili yorumlarını dile getirdi:

“Bluzelle, NFT'ler ve çevresindeki birçok merkeziyetsizlik sorununu çözebilecek çok heyecan verici bir teknolojiye sahip. Bu ortaklığa başlamaktan heyecan duyuyoruz.”