Chainlink ve Project WITH Entegrasyonu Duyuruldu

Project WITH, pazar lideri merkezi olmayan oracle ağı Chainlink ile iki parçalı bir entegrasyonu hedefliyor. İlk olarak, Project WITH, geliştiricilerin blokzincir uygulamalarından yararlanmaları için zincir üzerindeki WITH pazarından veri getirmek amacıyla kendi Chainlink doğrulayıcısını başlatmayı planlıyor. İkinci olarak, nadir spor tabanlı eşsiz tokenleri (NFT'leri) kanıtlanabilir şekilde adil ve güvenli bir şekilde oluşturmak ve dağıtmak için Chainlink Verifiable Random Function (VRF) kullanılacağı belirtiliyor.

Project WITH; oyuncuları, kulüpleri, acenteleri ve taraftarları birbirine bağlayan blokzincir tabanlı, bir spor ekosistemidir. Platform, gerçek dünya kaynaklarından maç istatistiklerini, sporla ilgili etkinlikleri ve tercih verilerini toplayarak kullanıcılara detaylı spor kaynağı sağlar. Sporla bağlantılı olan çeşitli blokzincir uygulamalarının geliştirilmesinde faydalı olabileceği düşünülmektedir.

Project WITH CEO’su WoongJang Lee, bu entegrasyon ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Chainlink aracılığıyla erişilemeyen blokzincir pazarlarına veri satabilir ve daha oyunlaştırılmış bir platform deneyimi sunmak için spora dayalı dinamik NFT’ler oluşturabiliriz.”