Circle, NFT Pazarları İçin Bir Ödeme Çözümü Sunuyor

Eşler arası ödeme şirketi olan Circle, eşsiz token (NFT) pazarları ve satıcıları için bir ödeme çözümü duyurdu.

Firmanın 26 Mart Perşembe günü yaptığı bir açıklamada, hizmet amacının bu tür platformların kripto dışında kredi kartı ödemelerinin de kabul etmesini sağlamak olduğu belirtildi. Duyuruya göre, NFT pazarları ve satıcıları artık alıcılara, firmanın Ödemeler ve Dijital Dolar Hesapları API'lerini temel alarak Circle'ın NFT çözümünü kullanacak, böylelikle geleneksel veya kripto ödemeler yoluyla işlem yapma seçeneği sunabilecek.

Circle kurucu ortağı ve CEO'su Jeremy Allaire, bu çözümün, daha fazla NFT işlemini teşvik etmek ve süreci alıcılar adına daha sorunsuz hale getirmek için tasarlandığını belirterek devam etti:

“Bu sadece pazarlar ve yaratıcılar için önemli ve değerli bir trend değil, aynı zamanda tüketicilerden, koleksiyon parçaları, sanat eserleri, anlar ve gerçekten blokzincirinde tokenize edilebilecek her şey için inanılmaz bir talebi temsil ediyor. İnsanlar dijital koleksiyonlara hazır ve Circle, sektörü desteklemeyi dört gözle bekliyor.”

Duyuruya göre, Circle önümüzdeki birkaç ay içinde BTC ve ETH ödemelerinin yanı sıra NFT saklama hizmetleri de dahil olmak üzere ek özellikler yayınlayacak.