Dijital Sanatçı Beeple, Time ve Universal Gibi Endüstri Devlerinin Desteği ile Bir NFT Platformu Kurdu

Dijital alanda öncü bir sanatçı olan ve Beeple adı ile de tanınan Mike Winkelmann, spor, siyaset, sanat ve moda alanlarındaki ikonik anları eşsiz tokenler (NFT) formunda satan bir platform kurduğunu duyurdu.

We.new, spor, siyaset ve modadaki tarihi anları tasvir eden Ethereum destekli tokenlerin açık artırmalarına ve satışına ev sahipliği yapacak. Platform, TIME, Universal Music Group, Warner Music Group, Wasserman ve Endeavour gibi gazetecilik, spor ve müzik dünyasından endüstri devleri tarafından destekleniyor. We.new'de birden fazla sürümde satılan tokenler, Katman-2 ölçeklendirmesi için Polygon (MATIC) altyapısını kullanacak.

Açıklamanın ardından Beeple, konuyla ilgili yorumlarını dile getirdi:

“NFT’ler insanlara kendileri için önemli olan anılarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmaları için bir yol veriyor. Hatta belki onlara ilham veriyor ya da bir şekilde kim olduklarını şekillendiriyor. Biz, bir zamanlar soyut olan bu bağlantılara kolayca ulaşım sağlamak ve somutlaştırmak için varız.”


Hatırlatma: Beeple, Mart ayında Christie’s müzayede evinde 69.3 milyon dolara bir NFT dijital sanat koleksiyonu satarak dijital sanat dünyasında rekor kırmıştı.