Dock Ekibinden Önemli MainNet Duyurusu

Daha önce duyurulduğu gibi, Dock'un MainNet’i, 7 Temmuz 2021'de GMT saatiyle 13:00'te Proof of Authority'den Proof of Stake'e geçiş sağlayacak. Yarın gerçekleştirilecek bu geçiş öncesi topluluğuna bilgi vermek isteyen Dock ekibi, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Topluluğumuzu bu heyecan verici adıma hazırlamaya yardımcı olmak için, bu gönderide önceki makalemizi genişleteceğiz ve Dock token sahiplerinin yeni ağa aday olarak katılarak nasıl pasif gelir elde edebileceklerini açıklayacağız.”

“Adaylar, doğrulayıcıları seçerek ağın güvenliğini sağlamaya yardımcı olduklarından ve aday gösterme aracı olarak kullanarak Dock tokeninin faydasını genişlettiklerinden, yeni PoS ana ağının ayrılmaz bir parçası olacak. Aday, doğrulayıcıları kabul etmeye başladıktan sonra, aday gösterenler ayrıntılarını (ör. kimlik, komisyon oranı ve mevcut pay düzeyleri) gözden geçirebilir ve hangi doğrulayıcıları destekleyeceklerine karar verebilir (bir aday bir seferde en fazla 16 doğrulayıcıyı seçebilir). Aday gösterenler daha sonra, seçilen doğrulayıcı(lar) için Dock tokenlerini stake etmek (kilitlemek) için Dock zincirinde bir işlem yapabilir. Adaylık süresi sona erdiğinde, Proof of Stake algoritması, doğrulayıcı olmak için en yüksek bahise sahip adayları otomatik olarak seçer. Token sahipleri, ana ağ 7 Temmuz 2021'de saat 13:00 GMT'de başladığında ağ ön uç uygulamamızı kullanarak doğrulayıcı bilgilerini ve hisse tokenlerini inceleyebilir.”