Elrond ve InsurAce İş Birliği Duyuruldu

InsurAce, merkeziyetsiz finans (DeFi) sigorta sektörünün devam eden büyümesinin bir parçası olarak, blokzincirleri üzerine inşa edilen çeşitli projeler için sigorta hizmetleri oluşturmak adına Elrond (EGLD) ile iş birliği yaptığını duyurdu.

InsurAce, DeFi ürünleri için sigorta sunmaktadır ve kullanıcıları, hatalardan veya hackerlardan kaynaklanan akıllı sözleşme güvenlik açıklarına karşı korumaktadır. Duyuruya göre bu iş birliği, Elrond ana ağını InsurAce çoklu zincir v2.0'a entegre etmeye odaklanacak, bu da kullanıcıların Elrond Network'te dağıtılan DeFi ürünlerinde meydana gelen beklenmedik olaylara karşı koruma satın almalarını sağlayacak.

Elrond Network CEO'su Beniamin Mincu, bu iş birliği ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

"InsurAce Protokolü gibi araçlar, kurumlar ve azaltılmış risk toleransına sahip aktörler arasında daha fazla benimsenme için güçlü bir katalizör olacaktır.”

InsurAce'ın kurucusu Oliver Xie ise devamında şunları dile getirdi:

“Hızlı ve ucuz işlemlere ek olarak Elrond, ilk kez kripto kullanıcıları için mükemmel bir ürün olduğuna inandığımız Maiar uygulamasına da sahip. Elrond’ın DeFi ekosistemine olan güvenlerini güçlendirecek sigorta ürünleriyle ilgili deneyimlerini daha da geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz.”