Enjin, Health Hero ile İş Birliği Duyurdu

Dün yaptığı bir duyuruda Enjin, eşsiz token (NFT) özellikli bir Sağlık Uygulaması başlatmak için dijital sağlık taahhüt firması Health Hero ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Microsoft, Salesforce ve Slack gibi şirketlerle ortaklıkları olan köklü bir dijital sağlık taahhüt firması olan Health Hero ile yapılacak iş birliği, W-NFT konseptinden yararlanan yeni bir sağlık izleme ve katılım uygulaması olan Go!'nun geliştirilmesine yönelik olacak.

Go! uygulaması, Apple Health, Google Fit ve Fitbit gibi sağlık izleme cihazları ve uygulamalarıyla entegrasyon yoluyla sağlık verilerini ve etkinliklerini toplayacak. Sonrasında, çok çeşitli özelliklere sahip benzersiz W-NFT'ler oluşturmak için bu verileri analiz edecektir.

Go!, her kullanıcının sağlık ve aktivite özelliklerine göre özel bir token oluşturmasını sağlayacaktır. Uygulamaya giderek artan sayıda aktivite istatistiği ve sağlık parametresi eklendikçe, ilgili W-NFT, onu daha da nadir ve benzersiz kılan daha fazla özellik kazanmaya devam edecek. Kullanıcı daha sonra, eğer isterse, Enjin Marketplace'te bu tür W-NFT'leri Enjin Coin (ENJ) ile değiştirmeyi seçebilecek.