Exeedme, Elrond ile Ortaklık Duyurdu

Exeedme, web sitesi üzerinden yaptığı bir paylaşımla Elrond ile ortaklık kurarak Maiar üzerinden eGold'u kabul edeceğini duyurdu.

Elrond CEO'su Beniamin Mincu, bu ortaklık ile ilgili şu şekilde bir yorumda bulundu:

“Ödemeleri, abonelikleri ve diğer etkileşim biçimlerini hızlandırmak için Maiar'ı kullanarak, oyuncular, en çok sevdikleri şeyi yapmak için zamanı geri alabilirler: video oyunlarının tadını çıkarmak. Exeedme ile yapılan iş birliği Elrond, eGold ve Maiar ile yapılabilecek yaratıcı deneylerin harika bir örneğidir.”

Exeedme CEO'su Nuno Fernandes de devamında bir açıklamada bulundu:

"Oyun ve blokzincir alanının bir araya gelip yeni fırsatlar yaratabileceği olasılıklar dizisini genişletmek için Maiar kullanıcılarına özel bir oyun topluluğu oluşturmayı da araştıracağız.”

Elrond, veri hacmi ve yürütme hızında 1000 kat kümülatif iyileştirme sağlamak için sıfırdan tasarlanmış internet ölçekli bir blokzinciridir. Exeedme ise oyuncular için ek gelir akışları yaratmak amacıyla blokzincir teknolojisini, merkeziyetsiz finansı (DeFi) ve eşsiz (non-fungible) tokenleri kullanan bir projedir.

Exeedme, izleyicileri eSporlara ve turnuvalara katılmaya teşvik eden bir mekanizma sunar. Oyuncular, kazandıkları için ödüllendirilirler, aynı zamanda her oynadıklarında token kazanırlar ve açık piyasalardaki DeFi ürünlerinde toplanabilen, satılabilen, takas edilebilen ve birçok şekilde daha kullanılabilen benzersiz NFT'ler aracılığıyla oyun madenciliği ile ödüllendirilirler.