Fidelity Digital Assets, 2021 Kurumsal Yatırımcı Dijital Varlıklar Çalışmasını Yayınladı

Fidelity Digital Assets, geleneksel piyasaların geçtiğimiz yıl içinde bulunduğu hassas durum karşısında kurumsal yatırımcının davranışını izleyen 2021 Kurumsal Yatırımcı Dijital Varlıklar Çalışmasını yayınladı. Çalışma, piyasa koşullarının aslında birçok yatırımcının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine atlaması için bir katalizör olduğunu ve yatırımcıların %44'ü için bu tür varlıklara yatırım yapma olasılığını artırdığı sonucuna ulaştı.

Avrupalı ​​yatırımcıların geçen yılki ankete benzer şekilde çalışmanın tüm kategorilerinde, Amerikalılardan daha fazla Bitcoin'e karşı ilerici bir görüş sahibi olduğu tespit edildi. İlk kez bu yıl ankete katılan Asyalı yatırımcılar, Bitcoin kripto para birimine yatırım yapma konusunda en önemli eğilimi gösterenler arasında. Ek olarak genel anlamda ankete katılanların %70'i şu anda bu varlıkların sahibi olduklarını söylüyor.

Fidelity Digital Assets, raporda şunu vurguladı:

"Avrupa ve ABD genelinde, algı ve çekicilik, mevcut risk ve gelecekteki yatırım eğilimi de dahil olmak üzere neredeyse her kategoride yıldan yıla büyüme gördük."