Flow (FLOW) Neden Düştü? -26.12.2023

Flow, Dapper Labs tarafından yeni nesil oyunlara, uygulamalara ve dijital varlıklara güç sağlamak için tasarlanmış merkezi olmayan, yüksek hızlı, geliştirici dostu bir blokzincirdir. Flow'un çok rollü mimarisi, parçalama olmadan ölçeklendirme için tasarlandı.

Flow uygulamaları, kullanıcıların verilerini kendi kontrollerinde tutmalarına olanak tanır. Çok rollü mimari, oyun oyuncularından iş liderlerine kadar milyarlarca insana, parçalama veya merkeziyetsizlik konsensüsünü azaltmadan hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Flow'un akıllı sözleşmeleri Cadence adı verilen en kolay ve daha güvenli programlama dilinde yazılmıştır. Tüketici katılımı, güvenli ödemeler ve uygun yardım ile tasarlanmıştır. ACID işlemleri kullanıcı deneyimini geliştirerek Flow ekosistemini diğer kripto ve blokzinciri endüstri liderleri arasında benzersiz kılar. Flow, özellikle maliyet açısından NFT'ler için de en iyi blokzincirlerinden biri haline geldi. FLOW token’ı piyasaya sürüldükten sonra büyük bir değer artışı yaşamış, tarihler 5 Nisan 2021’i gösterdiğinde 46.16 USD ile tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmıştı.

FLOW son 24 saatte ise %2,72’lik düşüşle 29.05 TL'den işlem görmekte. Bugün FLOW'da token açılımı gerçekleşecek.. Kripto para ekosistemindeki en önemli gelişmelerden biri token kilit açılımlarıdır. Kilit açılımlarından önce kilitli durumda olan token’lar işlem göremez, alınamaz, satılamaz. Token kilit açılımıyla birlikte ilgili projenin token’ları işlem görebilir hale gelmiş olur. Dolaşımdaki token adedinin artış göstermesi token fiyatında değişikliğe sebep olabilmektedir. Kilit açılımına az bir süre kalması FLOW’daki düşüşe etki etmiş olabilir.