HGreg, Yeni ve İkinci El Araçların Satın Alınmasında Bitcoin Ödemelerini Kabul Etmeye Başladı

Mart ayından itibaren, HGreg Group’un Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 30 mağazası, yeni ve ikinci el araçların satın alınması için kripto para birimi ödemelerini kabul edecek.

HGreg Grubu, günlük operasyonlarında kripto para birimini kabul eden ilk otomotiv gruplarından biri olarak pazarı yeniden tanımlıyor. Ayrıca, kripto para cinsinden yapılan satışlardan elde edilen gelirin bir kısmı şirket tarafından kripto para şeklinde tutulacak. HGreg Group başkanı John Hairabedian, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Müşterilerimizin alışveriş deneyimini sürekli geliştirme ve iyileştirme arzumuz cesur kararlar vermemiz için bize ilham veriyor. Onlara daha çeşitli ödeme yöntemleri sunmak bunun bir parçası. Bugün, teknolojinin ön saflarında yer aldığımız ve müşterilerimize başka bir ödeme seçeneği sunduğumuz için çok mutluyuz. Ayrıca bazı varlıklarımızın kripto para biriminde tutulmasının avantajlı olacağına da inanıyoruz.”

Satın alma süreci basitleştirilecek ve her zamanki gibi güvenli kalacaktır. HGreg, bu yeni süreci test etmek için zaten birkaç kripto para birimi işlemi gerçekleştirdi.