Haftalık Etkinlik Takvimi (13-20 Kasım)

  • 14 Kasım 2022 Pazartesi

Genel Kripto Etkinliği: Innovative Finance Expo 14-16 Kasım tarihleri ​​arasında jumeirah Emirates Towers Dubai'de gerçekleşecektir.

Genel Kripto Etkinliği: Web3 ve Blokzincir teknolojisinin çeşitli kullanım durumları, uygulamaları, günlük hayata entegrasyonu konularının ele alındığı Bicol Blockchain Konferansı etkinliği gerçekleştirilecektir.

Polkastarter (POLS): Polkastarter ekosisteminde neler olacağına dair Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Space’de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


  • 15 Kasım 2022 Salı

eCash (XEC): eCash Ağ Yükseltmesi gerçekleştirilecektir.

The Sandbox (SAND): “The Care Bears” çizgi film karakterleri The Sandbox’ın metaverse dünyasında avatar olarak yer alacaktır.

Moonbeam (GLMR): Topluluğa yönelik düzenlenen Moonbeam Universe etkinliği kapsamında Moonbeam ve Moonriver'ın Polkadot & Kusama'ya getirdiği etkinlik ve entegrasyonlar hakkında bilgilendirme gerçekleştirilecektir.


  • 16 Kasım 2022 Çarşamba

Decentraland (MANA): Şeffaflığı ve toplulukla iletişimi geliştirmek için Decentraland Vakfı, 16 Kasım 2022'den itibaren teknik konularda düzenli olarak Her Şeyi Sor (AMA) oturumlarına ev sahipliği yapmaya başlayacaktır.


  • 17 Kasım 2022 Perşembe

VeChain (VET): Hız, güvenlik ve ölçeklenebilirlik kapsamında PoA2.0 sert çatallanması gerçekleşecektir.

NEAR Protocol (NEAR): Topluluk sorularının yanıtlanacağı Her şeyi sor (AMA) etkinliği Twitter Spaces’te çevrimiçi gerçekleştirilecektir.


  • 18 Kasım 2022 Cuma

IRISnet (IRIS): Irishub V1.4.0 sürümü etkinleştirilecektir.

Hive (HIVE): Meta veri deposu, deneyim, fikirler ve daha fazlası hakkında soruların yöneltilebileceği DYGYCON12 etkinliği 18 - 20 Kasım arası metaversede gerçekleştirilecektir.


  • 19 Kasım 2022 Cumartesi

Genel Kripto Etkinliği: “Cardano Zirvesi 2022” 19-21 Kasım tarihleri ​​arasında İsviçre'de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.