Harmony ile Reef Finance, DeFi İçin Ortaklık Gerçekleştiriyor

Harmony, Polkadot Ağı üzerine kurulu çapraz zincir erişilebilirliğine odaklanan bir likidite toplayıcı olan Reef Finance ile ortaklık gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bu ortaklıkta, Reef kullanıcılarının, Harmony ekosistemindeki DeFi (Merkeziyetsiz Finans) uygulamalarına doğrudan Reef'in platformu aracılığıyla erişmesini sağlayacak. Reef'in akıllı likidite toplayıcısı ve AI (yapay zeka) destekli getiri motoru önerileri de Harmony DeFi ekosisteminde mevcut olacak ve hem Dapp geliştiricilerine hem de DeFi kullanıcılarına bir dizi güçlü özellik sağlayacak.

Reef'in CEO'su Denko Mancheski, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Harmony ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Blokzincir sektöründeki büyük hedefleri misyonumuzla uyumlu ve bu işbirliğinin, DeFi'yi kolaylaştırarak ortak hedeflerimize bir adım daha yaklaşma konusunda uzun bir yol kat edeceğine inanıyoruz.”

Harmony CEO'su Stephen Tse ise duyurusunda şunları dile getirdi:

“Harmony, milyonlarca kullanıcının zincirler arası merkezi olmayan finans ürünlerine erişmesini sağlamak için Reef ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor. Reef, en iyi likidite ve getirileri toplamak için yenilikler yapıyor ve Harmony, kullanıcıların en iyi DeFi ürünlerine tek bir platformda birlikte erişmesini mümkün kılan birlikte çalışabilir altyapıyı oluşturmaya kararlı.”