HashKey, Harmony'nin DeFi ve NFT Ekosistemlerine 10 Milyon Dolarlık Likidite Yatırımını Açıkladı

Hong Kong merkezli blokzincir risk sermayesi şirketi HashKey, Ethereum ölçeklenebilirliği ve zincirler arası protokol Harmony'ye 10 milyon dolar değerinde likidite yatırımı yaptığını açıkladı. HashKey, Harmony ekosisteminin geliştirilmesine olan bağlılığını vurguladığı bir basın açıklamasında bu önemli yatırımı duyurdu. Blokzincir fonu, ana ağ lansmanından önceki ilk aşamalarda Harmony'deki kilit yatırımcılardan biriydi. Hızla gelişen Merkeziyetsiz Finans (DeFi) ortamında önemli bir paydaşa dönüşmesini izledi. HashKey'den gelen likidite akışı, gelecekte piyasaya sürülmesi beklenen daha fazla ürünle Harmony ekosistemini genişletmeye yönlendirilecek.

HashKey Genel Müdürü Deng Chao şunları söyledi:

“Harmony ve ekibi, bağlantı kurduğumuz günden beri bizi etkilemeye devam etti. HashKey, Harmony ekosistemini daha da geliştirmeye katkıda bulunmak için katılmaktan gurur duyuyor.”

Harmony kurucusu Stephen Tse benzer düşüncelerini şöyle aktırdı:

“HashKey, projemizin güçlü bir şampiyonu oldu ve tüm blokzinciri ekosisteminin önde gelen yatırımcılarından biri. Küresel bir yatırımcı olarak içgörüler getiriyorlar ve kendileriyle ölçeklenebilecek blokzincir ortakları arayan daha birçok şirketle muazzam bağlantılara sahipler.”