Hashflow (HFT) Neden Düştü?- 31.05.2023

Hashflow, yüksek hızlı finansal işlemler için tasarlanmış bir teknolojidir. Bu teknoloji, piyasaları çok hızlı bir şekilde analiz etmek ve veri akışını izlemek amacıyla proje ekibi tarafından geliştirilmiştir.

Hashflow, kullanıcıların kripto para birimlerinin fiyat değişikliklerini anında takip edip, alım satım işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanır. Hashflow'un avantajları arasında düşük işlem maliyetleri, yüksek hızlı işlem yapabilme, likidite sağlama ve algoritmik işlem stratejileri kullanabilme imkânı yer almaktadır. Ayrıca platformun kullanıcı dostu arayüzü ve kullanıcılara sağladığı veri analizi ve raporlama araçları da kullanıcıların işlem performanslarını izlemelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Hashflow’un tokenı HFT arbitraj fırsatları da sunmaktadır. Platform piyasalardaki küçük fiyat farklılıklarını kullanarak kar elde etmek için kullanılır. Hashflow kullanıcılarına çok kısa sürede bu fiyat farklılıklarını algılayarak yararlanma sağlar.

HFT son 24 saatte %6.99 düşüşle birlikte 9.58 TL’den işlem görüyor. Hashflow ekosistemi yeni bir gelişme için gün sayıyor. 7 Haziran tarihinde 3.230.889,22 adet Hashflow (HFT)’nin kilidi açılacak. Bu sebeple kilit açılımı bir satış baskısı oluşturmuş olabilir.