Havayolu Devi Lufthansa Polygon'da NFT Sadakat Programını Başlattı

Dünyanın en büyük havayollarından birinin ana şirketi olan Lufthansa Group, Polygon Network üzerinde NFT sadakat programını başlattığını duyurdu. NFT sadakat programı, yolcuların seyahatlerini miller ve business lounge kuponları gibi ödüllerin kilidini açabilecek NFT'lere dönüştürmelerine imkan tanıyacak.

Austrian Airlines, Swiss International Air Lines ve diğerleri de dahil olmak üzere grubun tüm havayolu şirketleri, yolcuların dijital ticaret kartlarını toplamalarına olanak tanıyan Uptrip sadakat programına katılıyor. Kartlar belirli destinasyonlara, havayollarının kendi filolarında kullanılan uçaklara ve hatta belirli tatillere göre temalandırıldı.

Uptrip kullanıcıları, belirli temalı koleksiyonlar için gereken tüm kartları toplayarak, havayollarında ücretsiz uçak içi Wi-Fi, havaalanı salonlarına erişim, kullanılabilir havayolu milleri ve daha fazlası dahil olmak üzere özel avantajların kilidini açabilecekler. Uptrip ayrıca, kullanıcıların koleksiyonlarındaki boşlukları doldurmalarına olanak tanıyan bir takas özelliği eklemeyi planlıyor.