Hindistan’ın e-Ticaret Devi Flipkart, Flipverse’ü Başlattığını Duyurdu

Hindistan merkezli e-ticaret devi Flipkart, en iyi çevrimiçi ve çevrimdışı alışveriş deneyimi arasında köprü kurmak adına Flipverse’ü resmen başlattığını duyurdu. Böylece Hindistan’daki tüketiciler, fotogerçekçi bir sanal varış noktasında dijital alışveriş deneyimlerinden faydalanabilecekler.

Flipverse; yarışmalar ve özel marka teklifleri başlatacak, benzersiz dijital koleksiyon ürünlerini destekleyecek. Flipverse; Puma, Noise, Nivea, Lavie, Tokyo Talkies, Campus ve diğer firmalar da olmak üzere çok sayıda markayı da kapsayacak.

Cointelegraph’ın haberine göre Flipkart, ayrıca müşterileri sevdikleri markalara bir adım daha yaklaştırmak için Metaverse’de kendi avatarlarını oluşturmalarına da izin verecek.

Flipkart Labs’in Ürün Stratejileri Başkan Yardımcısı Naren Ravula, Metaverse’ün e-ticaret geliştirmelerinde “önemli devrimlerden” biri olduğunu vurgulayarak, “Müşterilere tercih ettikleri markalara, tekliflere ve dijital koleksiyonlara erişim sağlamalarına izin vererek sanal ortamda alışveriş deneyimlerini iyileştirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.