Immutable ve Polygon Labs Ortaklık Kurduklarını Duyurdu

Immutable ve Polygon Labs Web3 oyun ekosistemini genişletmek için iş birliğine gidiyor. Immutable, oyun stüdyolarını ve geliştiricileri Web3'e dahil etme sürecini basitleştirmek için Polygon'un zero-knowledge teknolojisini kullanarak platform ürünlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Immutable'dan konuya ilişkin gelen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Web3 oyunlarına ilgi artmaya devam ederken, ölçeklenebilirlik ve altyapı ihtiyacı hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu sebeple, Polygon ile stratejik ortaklığımızı duyurmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz.  Geliştiricilerin oyun fikirlerini hayata geçirmelerini her zamankinden daha kolay hale getirerek, Web3 oyunlarının geleceğini birlikte hazırlamak istiyoruz."

Immutable Kurucu Ortağı Robbie Ferguson ise Polygon’la gerçekleştirdiklerini iş birliğine ilişkin şu şekilde değerlendirmede bulundu:

"Şu anda yüzlerce oyun stüdyosuna ve milyonlarca oyuncuya hizmet veren bir numaralı Web3 oyun platformunu Polygon'un sınıfının en iyisi zkEVM teknolojisiyle birleştirerek, Web3'ü ana akım haline getirmeye ve dünya çapında milyonlarca insana dijital sahiplik getirmeye hazır olan Ethereum merkezli bir oyun ekosistemi inşa ediyoruz"