Injective ve Avalanche İş Birliği Gerçekleştiriyor

Injective, birlikte çalışabilir türev ürünler oluşturmak için Avalanche ile entegre oluyor ve ayrıca Injective Chain ve Avalanche arasında iki yönlü bir varlık akışı oluşturmak için Avalanche-Ethereum Köprüsü (AEB) ile entegre olacak.

Geçtiğimiz hafta, Avalanche ve Ethereum'u birbirine bağlayan uzun zamandır beklenen bir köprü kuruldu. Piyasaya sürülmesinin ardından, Avalanche-Ethereum Köprüsü üzerinden milyonlarca dolarlık varlık transfer edildi.

Injective Chain, Cosmos SDK kullanılarak oluşturuldu ve Ethereum Virtual Machine (EVM) ile birlikte çalışabilir. Kripto ekosistemi, Ethereum'daki tıkanıklığı, yüksek gas ücretlerini ve yavaş işlem sürelerini iyileştirebildiği için giderek daha önemli bir uygulama olan çapraz zincire öncelik veriyor.

Avalanche, sorunların çoğunu protokol düzeyinde çözüyor ve ana ağının Eylül 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana geliştirici faaliyetlerinin arttığı görüldü. Bu süre zarfında, 30'dan fazla proje Avalanche ile çalıştığını duyurdu. Injective, birlikte çalışabilirlik özelliği ile, kripto ekosisteminin benimsenmesi ve büyümesine yardımcı oluyor.

Injective'in Avalanche ile entegrasyonu iki ayrı aşama içerecektir. İlk aşamada, ekip Avalanche-Ethereum Köprüsü ile entegre edilecek. İkinci aşama, popüler dijital varlıkları izleyen yeni endeksler gibi AVAX’ı kullanan türevlerin yaratılması da dahil olmak üzere tamamen yeni, birlikte çalışabilir türev ürünlerin yaratılmasını içerecektir.

Dahası, Injective, Injective'deki kullanıcılara yeni türev ürünleri keşfetmek için Avalanche üzerine inşa edilen Initial Litigation Offerings (ILOs) gibi yeni ürünleri kullanmayı planlıyor.