Justin Sun, JUST NFT Fonu’nun Kurulduğunu Duyurdu

TRON'un kurucusu Justin Sun, en az 1 milyon dolarlık sanat eserleri için JUST NFT Fonu'nun kurulduğunu Twitter hesabı üzerinden yazdığı bir mektupla açıkladı:

“JUST NFT Fonu'nun resmi kuruluşunu ve JUST NFT Fonu’nun baş NFT danışmanı olarak üst düzey bir sanatçıyı işe alma planını sizlere duyurmaktan heyecan duyuyorum.”

“JUST NFT Fonu, birinci sınıf sanatçılar ile blokzincir arasında bir köprü kurmak ve yerel kripto NFT sanatçılarının büyümesini desteklemek için doğdu.”

Sun’ın yazdığı mektuba göre fon, en az 1 milyon dolarlık bir fiyat etiketine sahip eşsiz token (NFT) sanat eserlerini kabul edecek ve 10 milyon dolarlık medyan değerine sahip eserleri arayacak. JUST NFT’nin ilk çalışması, Sun’ın 23 Mart’ta 6 milyon dolara satın aldığı Beeple’ın Ocean Front NFT çalışması olacak.

Sun, mektubun devamında önemli yorumlarda bulundu:

“2021'de NFT hız kazandı ve benzeri görülmemiş olarak halkın ilgisini çekti. NFT'nin ilgi odağı olmaya devam edeceğini, blokzincir alanının temel yapısında ve değer değişiminde devrim yaratacağını tahmin ediyoruz. Önümüzdeki on yıl içinde dünyanın en iyi sanatçılarının ve sanat eserlerinin %50'sinin NFT olarak kaydedileceğini tahmin ediyoruz.”