KardiaChain, NEM ile Ortaklık Duyurdu

Geçtiğimiz haftalarda NEM ile ortaklığını web sitesi üzerinden duyuran KardiaChain, Merkeziyetsiz Finans (DeFi) projeleriyle son zamanlarda birçok işbirliği yapan NEM ile stratejik ortaklığını duyurmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Bu ortaklık, XEM tokeninin KAI Membership merkeziyetsiz uygulamasına (DApp) ve daha birçok teknoloji entegrasyonunu gerektirmektedir. KAI Membership uygulaması şu anda dünya çapında 100.000'den fazla kullanıcıya sahip.

XEM tokenini uygulamaya entegre etmek, KAI ekosistemini, NEM topluluğundan gelen daha büyük bir kitleye genişletecek. Bu sayede, KAI Membership entegrasyonundaki birçok ürünle, mevcut kullanıcılar ve NEM topluluğundan gelecek kullanıcılar, tek noktadan bir mağaza uygulamasıyla birçok gerçek dünya ve DeFi uygulamasını deneyimleyebilecekler. Benzer şekilde, NEM ekosistemi de mevcut kullanıcıları için daha fazla ürüne sahip olacak ve yeni kullanıcıları çekecek şekilde genişleyecek.

Ayrıca KardiaChain, Aralık 2020'de ana ağı (mainnet) başlatarak Çift Doğrulayıcı (Dual Node) teknolojisini ana ağa başarıyla entegre ediyor. Çift Doğrulayıcı teknolojisi, sınırsız birlikte çalışabilirlik kullanım senaryoları sağlamaktadır. Bu sebeple bu ortaklık, DeFi kullanım durumlarının ve hem KardiaChain hem de NEM ekiplerinden kurumsal çözümlerin geliştirilmesini ve entegrasyonunu daha da hızlandıracak.