KPMG, Coin Metrics ve BitGo, Kurumsal Kripto Benimsemesini Daha da Artırmak İçin Birleşik Ürün Paketi Sunuyor

Denetleme devi KPMG ve kripto veri şirketi Coin Metrics, BitGo müşterilerinin halka açık blokzincir ağ risklerini izlemesini sağlıyor. Üç firma birlikte ürünlerini bir arada sunuyor ve buradaki amaç, kurumlar ve bankalar tarafından kripto benimsemesini daha da artırmak.

Coin Metrics ve KPMG, geçtiğimiz yıl “stratejik bir iş birliğine” girdiklerinde kurumsal kripto benimsenmesi konusunda birlikte çalışmaya başladı. BitGo müşterileri için olan bu ürün paketinin, kurumsal benimsemeyi artırmak için tasarlanmış bileşenlere de sahip olduğunu belirten BitGo Baş Gelir Sorumlusu Pete Najarian, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Bu iş birliği sayesinde, kurumsal müşterilerimizin dijital varlıkların geniş çapta benimsenmesine izin vermek için ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri sunacağız.”

Ürün paketi, iş, risk ve uyumluluk için bir blokzincir analiz araçları paketi olan KPMG'nin Chain Fusion hizmetlerini içerecek. Dijital varlık saklama platformu olan BitGo, saklama teknolojisi ve çözümlerini sağlayacak. Coin Metrics'in ise kurumsal verileri, teklifi tamamlayacak. Ayrıca, paketin bir parçası olarak FARUM adında yeni bir ürün piyasaya sürülüyor. FARUM, ağ saldırılarının, fiyat volatilite risklerinin ve olağandışı ağ olayı risklerinin tanımlanmasını sağlayan bir risk yönetimi ürünüdür.

Birleştirilmiş ürünlerin, kurumlar ve bankalar için temel yetenekler sunmayı amaçladığını söyleyen KPMG “Blockchain for One” Başkanı Arun Ghosh, devamında şunları dile getirdi:

“Entegre bir çözüm aracılığıyla saklama, uyumluluk ve güvenlik için temel yetenekleri birleştirmede ileriye doğru önemli bir adımı işaret eden birleşik bir pazar sunmanın heyecanını yaşıyoruz.”