LABS Group ve Enjin Ortaklık Duyurdu

Yeteneklerin oyunları kazandırdığını, ancak zeka ve takım çalışmasının şampiyonlukları kazandırdığını belirten LABS ve blokzincir ekosistem geliştiricisi Enjin arasındaki ortaklık, gayrimenkul endüstrisini değiştirecek ve gayrimenkul varlıklarının tokenize edilmesi yoluyla dünyanın en büyük varlık sınıfını herkes için erişilebilir hale getirecek.

Teknolojinin hızla büyümesi ve dijital dünyaların yaratılmasıyla birlikte LABS, Enjin tarafından sağlanan faydaları gerçek dünya değerine sahip dijital bir gerçeklik yaratmada kullanmayı gerekli gördüğünü açıkladı.

Enjin'in teknolojisi, LABS'nin serbestçe ticareti yapılabilen ve kolayca erişilebilen NFT Mülk Varlıkları oluşturmasına olanak tanıyacak ve insanların 100 ABD Doları kadar düşük bir fiyata gayrimenkullere yatırım yapmasına olanak tanıyacak. Tokenize edilmiş mülk varlıkları, tek apartman dairelerinin, otel odalarının ve hatta tüm binaların parçalarını temsil edebilecek. Bu, 228 trilyon ABD doları değerinde dünyanın en büyük varlık sınıfını temsil eden NFT'ler için gerçek dünya kullanımını ve sürdürülebilir bir değeri temsil edecek ve onu sadece varlıklı yatırımcılar ve kurumlar için değil, herkes için erişilebilir kılacaktır.

Enjin Platformu aracılığıyla NFT olarak basılan bu tokenize edilmiş mülk varlıkları, oteller ve apartmanlar gibi yüksek verimli mülklere yatırım yapmak için giriş engelini önemli ölçüde azaltacağını ve onaylı mülk geliştiricilerinin geniş bir perakende yatırımcı ağı aracılığıyla kitle fonlaması yapmasına olanak tanıyacağını söyleyen Enjin CEO’su Maxim Blagov, bu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Blokzincir, sıradan insanların paralarını değeri artan varlıklara yatırmak için fırsatlar aradığını kanıtladı. Gayrimenkul sektörü, hayatta kalmamız için temel olan bir ürün sunuyor, bu yüzden pazar bu kadar istikrarlı. Gayrimenkulün tokenize edilmesi sadece bir an meselesidir. LABS ile birlikte, dünyanın en eski pazarlarından birini yıkan ilk hareketlerden biri arasında olabiliriz.”