Matic Network Polygon Oluyor

Matic Network, teknoloji kapsamını ve misyonunu genişletiyor ve Polygon (Ethereum'un Blokzincirlerin İnterneti) oluyor. Mevcut Matic çözümleri işlevsel ve yüksek öncelikli olmaya devam ediyor. MATIC belirteci, ağın güvenliğini sağlamak ve yönetmek için kritik öneme sahiptir. Kurucular ve ekip, önde gelen Ethereum geliştiricileri, araştırmacıları ve topluluk üyeleri tarafından artırılan göre, bu özellik değişmeden çalışmaya devam ediyor.

Matic Network, 2017 yılında, öncelikle Ethereum altyapısını iyileştirerek daha iyi ve açık bir dünya yaratmaya yardımcı olma vizyonuyla başlatılmıştır. Matic Network ekibi, Ethereum'un dünyadaki en umut verici ve devrimci teknoloji projelerinden biri olduğuna inanıyorlar ve kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olmakta kararlılar. Son üç yılda, bunu gerçekleştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını duyurdular.

Kısaca, çoğu geliştiricinin ve projenin, güvenlik ve ağ etkilerinden yararlanmak için ölçeklendirme çözümlerini Ethereum ekosistemi içinde oluşturmak istedikleri sonucuna vardılar. Ancak, yapılandırılmamış ölçeklendirme ortamında gezinmek ve uygulama karmaşıklıklarıyla başa çıkmak için mücadele ediyorlar. Polygon'u kavramsallaştırıp inşa etmeye başlamalarının nedeni budur.

Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, iki ana çözüm türü oluşturmayı ve bağlamayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK'dır. Ekip ayrıca, mevcut tüm Matic Network çözümlerinin tamamen devam ettiğini ve MATIC yerel tokeninin tüm ağın tek yerel tokeni olarak kalacağını belirtti.

Polygon'u Ethereum ekosisteminin ayrılmaz ve önemli bir parçası olarak görüyorlar ve her zaman Ethereum'un ve onun şaşırtıcı topluluğunun ve kullanıcılarının yararına çalışmak için çaba göstereceklerini belirtiyorlar. Bununla ilgili olarak, en önde gelen Ethereum topluluğu üyelerinden bazılarının Polygon'un potansiyelini çoktan fark ettiğini, onlara danışman olarak katıldığını ve çabalarında bize yardımcı olacağını duyurmaktan heyecan duyduklarını söylediler.