Merkeziyetsiz Uygulamalar İçin Bir Blokzincir Geliştirme Platformu Olan Reach, Son Finansman Turundan 12 Milyon Dolar Yatırım Aldıklarını Duyurdu

Merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) için bir blokzincir geliştirme platformu olan Reach, yaptığı bir açıklamada DApp oluşturma sürecini basitleştirme hedeflerini ilerletmek için yatırımcılardan 12 milyon dolar topladığını duyurdu.

Blokzincir uygulamaları oluşturmak için JavaScript benzeri bir programlama dili üretmeyi amaçlayan firma, gerçekleştirdiği son finansman turundan aldığı yatırımla birlikte toplam 48 milyon dolar topladıklarını açıkladı.

2019'da piyasaya sürülen Reach, Ethereum ve Algorand blokzincirleriyle uyumlu olduğunu ve daha da genişleyeceğini dile getirdi. Reach'in kurucusu ve CEO'su Chris Swenor, yatırım toplama çabalarının projeyi “birlikte çalışabilir DApp geliştirmeleri için ana bir platform” olmaya yaklaştırdığını söyledi:

“Bu yatırım, küresel etkileşimin temelini oluşturacak merkeziyetsiz uygulamaların geliştirildiği birincil yöntem olma yolumuzu hızlandırıyor. Şu ana kadar gördüğümüz ivmeden ve blokzinciri ana akım haline getirme vizyonumuzu paylaşan yatırımcılar ve öncü ağların benzeri görülmemiş desteğinden dolayı heyecan duyuyoruz.”