Miami-Dade İlçe Ödemeleri İçin Kripto Paraları Kabul Edip Etmeyeceğini Araştırıyor

Miami-Dade ilçe komisyon üyesi olan Danielle Cohen Higgins'in, kripto para birimlerini ilçe vergileri için ödeme olarak kullanmanın fizibilitesini belirlemeye çalışan Miami-Dade Kripto Para Görev Gücü'nün oluşturulmasını önerdiği belirtildi.

Yapılan bu teklif, Miami bölgesinin kripto para birimi teknolojisine artan ilgisine dayanıyor. Miami şehri, şehir vergisi ve ücret ödemeleri dahil olmak üzere bir dizi Bitcoin ile ilgili girişimi incelemeye başladı. Her biri kripto, bankacılık, siber güvenlik veya finans konularında en az beş yıllık deneyime sahip, Komisyon Kurulu tarafından seçilecek olan on üç kişi, Görev Gücü'nü oluşturacak. Görev Gücü yalnızca tavsiye niteliğinde ve Miami-Dade ilçesini veya herhangi bir ajansını veya aracını herhangi bir politikaya tabi tutma, herhangi bir mali yükümlülük altına girme veya adına herhangi bir sözleşme veya başka bir yükümlülük yaratma yetkisine sahip olmayacak.

Bir kurul temsilcisine göre, karar komite düzeyinde başarılı olursa, 4 Mayıs'ta değerlendirilmesi için tam Komisyon Kurulu’na taşınacak. İlçe Altyapı, İşlemler ve Yenilikler Komitesi önce teklifi değerlendirecek. Onaylanırsa, Görev Gücü, komisyon üyeleri tarafından bir uzatma onaylanmadıkça bir yıl içinde feshedilecek.