NAOS Finance, Gerçek Dünya Varlıkları İçin Oracle Çözümleri Geliştirmek Amacıyla Chainlink ile İş Birliği Yaptığını Açıkladı

NAOS Finance birincil ve ikincil piyasalardaki finansal varlıklar için bir Chainlink oracle çözümü geliştirmek üzere sektör lideri Chainlink Labs ile iş birliğini duyurdu. NAOS Finance ve Chainlink, geleneksel finansa oracle çözümlerini getirerek CeFi ile DeFi arasında köprü oluşturmaya yönelik bir adım atacak. Özel olarak oluşturulmuş oracle çözümü, kredi kurumu, banka, sigorta, hükümet ve telekom ağı verilerini zincire getirerek akıllı sözleşmelerin şu anda küresel ekonomilerin büyük çoğunluğunu oluşturan kripto olmayan finansal varlıklarla etkileşime girmesini sağlayacak. Chainlink'in gerçek dünya varlıklarına (RWA) ilişkin yüksek kaliteli, güncel veri beslemeleri sağlamaya yönelik güvenli ve güvenilir oracle çözümleri, NAOS'un desteklenen varlık tekliflerini genişletmesine ve RWA'larda kriptoda olduğu gibi aynı düzeyde şeffaflık ve güven sağlamasına olanak tanıyacak.

NAOS Finance kurucusu Kevin Tseng, konuyla ilgili açıklamalarında şunları söyledi:

“Finansman için coğrafi kısıtlamalarından kurtulmak isteyen uzun bir kurumsal borçlu listemiz var ve küresel etki elde etmek için Chainlink ile çalışmaya istekliyiz. Sermayenin yalnızca ayrıcalıklı bir azınlığa sunulduğu gelişmekte olan pazarlardaki en umut verici şirketlerden bazılarıyla çalışıyoruz. Chainlink ile Oracle çözümümüz bu sorunu çözmeyi amaçlıyor.”