Nifty's ve Warner Bros İş Birliği ile Geliştirilen NFT’ler Piyasaya Sürülüyor

Nifty's ve Warner Bros. iş birliğiyle, yakında çıkacak olan “Space Jam: A New Legacy” filminden karakterlerin yer aldığı sınırlı sayıda eşsiz tokenler (NFT) koleksiyonunu piyasaya süreceğini duyurdu. Film, 16 Temmuz Cuma günü sinemalarda ve yayında olacak. Space Jam NFT'ler, Ethereum yazılım şirketi ConsenSys tarafından Palm NFT Studio teknolojisi ile geliştirildi. Nifty's CEO ve kurucu ortağı Jeff Marsilio'ya göre Nifty topluluğu, "NFT evreninin yeni ve deneyimli kaşifleri için davetkar bir ana üs" olmayı planlıyor. 10 milyon dolarlık başlangıç ​​turunda; Samsung Next, Palm NFT Studio, BBTV Holdings Inc., HENI, Topps, Forerunner Ventures, Dapper Labs, A&T Capital ve Liberty City Ventures gibi birçok önemli yatırımcı yer alıyor.

Samsung'un başkan yardımcısı ve Samsung Next girişim grubunun başkanı David Lee, Nifty'nin NFT alanındaki yeniliğini şöyle anlattı:

“İşimiz önemli olan teknolojileri, trendleri ve fikirleri belirleyerek geleceği şekillendirmeye çalışmak. Nifty'nin bu kadar kısa sürede geliştirdiği şey bizi derinden etkiledi ve NFT etkileşiminin geleceğini nasıl şekillendirdiklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”