Ontology ve ZAICO İş Birliği Duyuruldu

Merkezi olmayan kimlik ve verilerde uzmanlaşmış halka açık bir blokzinciri olan Ontology, önde gelen bulut (cloud) depolama yönetimi yazılımı şirketi ZAICO ile bir Uzlaşı Belgesi (MOU) imzaladığını duyurdu. Duyuruya göre Ontology, izlenebilirliği, şeffaflığı ve güveni artırmaya yardımcı olmak için ZAICO'nun depolama yönetimi platformuna çözümler sunmayı amaçlıyor.

ZAICO, Ontology'nin blokzincir teknolojisini benimseyerek, bilgilerinin nasıl paylaşıldığı ve kullanıldığı üzerinde daha fazla güvenlik çözümü oluşturacak. Bu iş birliğinin bir sonucu olarak, ZAICO'nun Japon müşterileri yakında düşük bir maliyetle güvenli blokzincir tabanlı depolama yönetimini kullanabilecek.

Ontology'nin Kurucusu Li Jun, bu iş birliği ile ilgili şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Ontology ile ortaklaşa depolama yönetim sistemlerinde blokzincirinin kullanılmasıyla ZAICO, hizmetlerinde izlenebilirliği, şeffaflığı ve güveni artıracak. AP.LLC ile son ortaklığımız da, depolama yönetimi içinde merkezi olmayan kimlik çözümlerini daha da teşvik ettiğimiz için ZAICO ve diğer üçüncü taraflarla entegrasyonu kolaylaştırmaya yardımcı olacak.”