OVR, NFT'ler İçin Fütüristik Bir Sanal Galeri Açtı

OVR şirketi, bu yıl eşsiz tokenlerin (NFT) popülaritesinin artmasıyla ve pandeminin çoğu sanatçının müzelerde eser sergilemesini ve sergilere katılmasının yanı sıra insanların sanat galerilerini ziyaret etmesini engellemesini de göz önüne alarak fütüristik bir galeri açmaya karar verdiğini duyurdu.

Blokzincir tabanlı sanal dünya galerisinde, alandaki en iyi sanatçıların NFT'lerini sergilemelerine izin veriliyor. Bugünden itibaren, hem Android hem de iOS'ta mevcut olan uygulamayla, herkes bu sanal galerinin bir parçası olabilir.

OVR galerisinin açılışı için NFT’lerini sergileyen sanatçılar arasında, 1971 doğumlu, Şanghay'da kişisel sergisini yeni açan ve açılıştan önce satışlarını yapan İtalyan sanatçı Giovanni Motta da var. Motta, aynı zamanda SuperRare sıralamalarında zirveye ulaşan İtalyan NFT sanatçılarından biri olduğu için OVR’de özel bir galeriye sahip olacak. Eserlerinin konusu, “her birimizin içinde yatan çocuk, Jonny Boy”. Açılış sırasında sanatçı, halkın sorularını cevaplamak için sanal galeride “avatar” şeklinde hazır bulunacak.