Pantera, Kurumsal Bitcoin Yatırımcılarına Yönelik Yeni Bir Fon Başlatmak için Harekete Geçiyor

1 milyar dolardan fazla varlığa sahip kripto para birimi fon yöneticisi Pantera Capital, kurumsal yatırımcılara yönelik yeni bir fon başlatmak için çalışıyor.

Pantera halihazırda, Bitcoin fonu ve ICO fonu da dahil olmak üzere birçok fonu işletmektedir. Bu ayın başlarında açıklanan bir bildiriye göre, söz konusu fonlar sırasıyla yaklaşık %299 ve %500 getiri sağladı. CEO Dan Morehead'e göre yeni fon önümüzdeki birkaç ay içinde başlayabilir.

The Scoop'un son bölümünde Dan Morehead tarafından detaylandırılan lansman, geçtiğimiz yılın sonundan bu yana yatırımcılara yeni Bitcoin fonuna yatırım yapan Anthony Scaramucci'nin Skybridge'i de dahil olmak üzere birçok yeni Wall Street oyuncusunun pazara girmesiyle gerçekleşecek. Bir başka örnekte Union Square Ventures’ın, 250 milyon dolarlık yeni fonunun yaklaşık %30'unu kripto endüstrisine yatırmayı düşündüğünü açıklaması.

Pantera'nın yeni fonunun çok varlıklı kurumsal yatırımcılara daha uygun hale getirileceğini söyleyen Morehead, bu şekilde devam etti:

"Son birkaç ayda pazara daha fazla girişin olduğu bir dönüm noktası görüyoruz. Vakıflardan ve bu alanı açığa çıkarmaya çalışan kişilerden bir sürü çağrı alıyoruz."