Paris'teki Burger King Lokasyonları Kripto Parayla Yapılan Ödemeleri Kabul Edecek

Uluslararası fast food zinciri Burger King, Paris'teki lokasyonlarında kripto paralarla yapılan ödemelere imkan veren Instpower power bank kiralama makinelerini tanıttı. Instpower, Alchemy Pay’in basın açıklamasına göre dünya çapında 14.000'den fazla sitedeki müşterilerinden kripto para ödemelerini kabul ediyor.

Finbold’un haberine göre Instpower makinelerinin dağıtımından sorumlu Avrupa distribütörünün CEO'su Flash Development'tan Yann Phu, şirketinin ürünlerinin artık Paris'te mevcut olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Paris'teki Burger King ile yaptığımız bu iş birliği bizi Avrupa'daki faaliyetlerimizde bir üst seviyeye taşıdı. Instpower'ın makineleri müşterilerin hareket halindeyken cihazlarına güç vermelerini sağlayacak. Alchemy Pay'in kullanıcıların Binance Pay üzerinden kripto para ile ödeme yapmasına yardımcı olmasıyla, Avrupalılara en yeni ödeme seçeneklerini sunuyoruz." dedi.

Alchemy Pay (ACH) kripto para ödemelerinin hem fiziksel hem de sanal mağazalar tarafından kabul edilmesini kolaylaştırmak için 2019 yılında ilk hibrit satıcı ödeme kabul çözümünü tanıtmıştı.