Prometeus (PROM) Neden Yükseldi? 21.02.2024

Prometeus, bir oyun NFT pazarı ve kiralama platformudur. Merkeziyetsiz, gizli ve güvenli bir platform oluşturan Prometeus; oyuncuların, metaverse meraklılarının, NFT sahiplerinin ve oyunların ihtiyaçlarını karşılar.Prometeus ağı, veri sağlayıcıları, analistler, kurumlar ve bireyler arasında veri alışverişi yapmayı sağlayan bir ekosistemdir. Bu platform, kullanıcıların verilerini güvenli bir şekilde depolamasına ve bunları ticaret yapmasına olanak tanırken, aynı zamanda veri sahiplerine verileri üzerinde daha fazla kontrol ve şeffaflık sağlar.

PROM tokeni, Prometeus ağında kullanılan yerel bir kripto para birimidir. PROM, platformda yapılan işlemlerde ödeme aracı olarak kullanılır ve kullanıcılar tarafından veri alım-satımı işlemlerinde ödeme yapmak için kullanılabilir. Ayrıca, PROM tokeni ağda yer alan katılımcılar arasında ödül ve teşviklerin dağıtılmasında da kullanılır. Prometeus projesi, veri ekonomisinin merkezi olmayan bir şekilde yönetilmesine odaklanarak, veri sahiplerine daha fazla kontrol ve gelir fırsatı sunmayı amaçlar. Bu, veri alım-satımı ve depolama işlemlerini daha güvenilir, şeffaf ve verimli hale getirerek, küresel veri pazarının gelişimine katkıda bulunmayı hedefler.

PROM, son 24 saatte %30.29'luk yükselişle birlikte 417 TL’den işlem görüyor. DWF Labs X hesabından PROM ile Web3 alanında ortaklık kurduklarını duyurdu. Duyurunun ardından PROM'un yükseldiğini söyleyebiliriz.