Queenbee, Menkul Kıymetleştirilmiş Tokenleri Fiyatlandırmak İçin Chainlink Oracles'ı Entegre Edecek

Queenbee, pazar lideri olan merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink ile planlanan bir entegrasyon duyurdu. Chainlink oracle'ları, özel şirket verilerini Queenbee blokzincirine getirmek için kullanılacak ve daha sonra Queenbee platformunda başlatılan menkul kıymetleştirilmiş tokenler üzerinde değerlemeler oluşturmak için kullanılacak. İhtiyaç duyulan temel veri kümelerinden bazıları şunları içermektedir: bilanço bilgileri, hissedar listeleri, üçüncü taraf değerleme raporları, düzenleyici belgeler, ticaret geçmişi ve daha fazlası.

Ek olarak, Queenbee'nin, platformda desteklenen çeşitli menkul kıymetleştirilmiş tokenler için merkeziyetsiz fiyat akışı oracle'ları sağlayan Chainlink'i kullanma konusunda daha uzun vadeli bir hedefi vardır. Bu hedef, alım satım veya DeFi teminatı gibi Merkezi Borsalar ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) uygulamalarında kullanıldıklarında uygun şekilde fiyatlandırılmalarını içermektedir. Bu durum, menkul kıymetleştirilmiş varlıkların değerini ve faydasını genişletmede etkili olacaktır çünkü diğer blokzincirlere, DeFi uygulamalarına ve çok sayıda diğer zincir içi veya zincir dışı süreçlere kolayca entegre edilebilir.

Quenbee Nedir?

Queenbee, Kore ve Uzak Doğu Asya dijital varlık pazarında bir dijital varlık ekosistemi merkezi oluşturmak için blokzincir teknolojisini kullanmayı amaçlayan bir finansal blokzincir şirketi ve QBEE Platformunun geliştiricisidir. Singapur merkezli bir varlık yönetimi şirketi olan CapBridge'e aittir. CapBridge'in sermaye piyasası, bol piyasa fırsatları ve kaynakları ile küresel finans piyasalarında önemli bir konuma sahiptir.