Red Bull Racing Honda, Tezos ile İş Birliği Duyurdu

Red Bull Racing Honda, hayran katılımını ve genel deneyimi iyileştirmek için eşsiz tokenlerin (NFT) özelliklerinden yararlanması adına Tezos ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu. Duyuruya göre bu iş birliği, her iki kuruluşun da devam eden yeniliğe olan bağlılığını ve kendi sektörlerinde öncü olmasını yansıtmaktadır.

Tezos Vakfı Başkanı Hubertus Thonhauser, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Tezos blokzinciri, güvenlik ve performans göz önünde bulundurularak, mümkün olan en verimli yollarla gelişmek ve uyum sağlamak için tasarlanmıştır. Bu ilkeler, Red Bull Racing Honda ekibine mükemmel bir şekilde yansıtılmıştır ve bu yüzden bunun “kazanan” bir iş birliği olduğuna inanıyoruz.”

Daha fazla küresel marka ve sektörün, blokzincir ekosistemini benimsediğini görüyoruz. Formula 1 yarışları da, hayranlarla bağlantı kurmak adına bu yeni yenilikçi dijital teknolojiden yararlanan farklı bir sektör olarak karşımıza çıkıyor. Red Bull Racing Honda dışında, dün (21 Mayıs Cuma günü) Aston Martin ve Alfa Romeo'nun Formula 1 ekipleri de, kripto taraftar (fan) tokenlerinin lansmanını duyurmuştu.