REEF Neden Yükseldi?- 28.09.2022

Reef Finance, DeFi hizmetlerini ve ürünlerini kolaylaştıran blokzincir tabanlı merkezi olmayan bir platformdur. Reef Finance ayrıca, kullanıcıların yapay zeka ile desteklenen akıllı borçlanma ve borç verme, madencilik, stake etme ve diğer faaliyetlere dahil olmalarını sağlayan Reef Yield Engine hizmetini de sunmaktadır.

Reef Finance bununla birlikte Reef Chain adlı kendi akıllı sözleşmeler blokzincirini de başlatmıştır. Reef Chain, Dapp geliştiricileri için çok sayıda özellik, ölçeklenebilirlik ve düşük maliyetli ücretler sunar.

Reef Finance, yüksek ölçeklenebilirlik ve çok düşük maliyetlerde işlemler sunarken, aynı zamanda bu işlemlerin çok kısa sürede gerçekleşmesine de olanak tanımaktadır. Solidity ve EVM’i destekleyen Reef Finance, geliştiricilerin kendi merkeziyetsiz uygulamalarını da kod tabanında hiçbir değişiklik yapmalarına gerek kalmadan taşıyabilmesine imkan sağlamaktadır. Reef Finance’in sahip olduğu tüm bu özelliklerin temel amacı ise, herhangi bir engelle karşılaşmadan herkes için merkeziyetsiz finansı kolaylaştırmaktır.

Bitcoin’deki düşüş piyasanın genelinin aşağı yönlü hareket etmesine yol açarken REEF son 24 saate %5.62 yükselişiyle yaklaşık 0.10 TL’den işlem görmektedir. REEF’in tüm piyasalardaki işlem hacmi ise %38 artışla birlikte yaklaşık 47 milyon USD olarak görünüyor. REEF’teki bu yükselişe neden olabilecek herhangi bir geliştirme ve önemli bir haber akışı görünmüyor. Yalnızca REEF’in resmi Twitter hesabında yarın gerçekleşecek ReefChain ile Huddle01 entegrasyonuna dair Twitter Space duyurusu mevcut. Yükselişe teknik analiz kaynaklı faktörler etki etmiş olabilir.