REI Network (REI) Neden Yükseldi? – 30.05.2023

REI; REI Ağının üç önemli özelliğine karşılık gelen Rapid (Hızlı), Economical (Ekonomik) ve Innovative (Yenilik) kelimelerinin ilk üç harfinden türetilmiştir. REI Network, DeFi, GameFi ve Metaverse gibi çeşitli zincir üstü merkeziyetsiz uygulamaların (dApp'lerin) geliştirilmesini tam olarak destekleyebilen ve ücretsiz olması gibi özelliklere sahip, yeni, EVM uyumlu açık bir blokzincirdir. REI Ağı, topluluk fikir birliği oluşturmak ve temel olarak REI'nin değerini yakalamak için token bölünmesi, bir ekosistem fonunun kurulması ve yeni yönetim özelliklerinin eklenmesi yoluyla yeni bir ekonomik model oluşturacaktır.

Yeniden adlandırma sürecinde GXChain ekosistemin yerel tokeni olan GXS 1:10 oranında REI olarak değiştirildi ve bölündü.

REI son 7 günde yaklaşık %29.39 artış gösterdi. REI, son 24 saat içinde %24.35 artış göstererek yaklaşık 0.64 TL’den işlem görüyor. Topluluğun “On-chain Parametre Yönetişimi” için REI DAO önerisi Mekanizma Optimizasyonu kabul edildi. Teklifi desteklemek için toplam 24 milyon $REI oylama sürecinde kullanıldı. Bu gelişmenin fiyatın yukarı yönlü hareket etmesine sebep olduğu düşünülebilir.