Ripple ve SEC, Yargıç Torres'i Duruşma İçin Uygunluk Konusunda Bilgilendirdi

Ripple’ın avukatı Ripple Labs'ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile bir mahkeme savaşına hazır olduğunu söylüyor. Ripple'ın hukuk ekibi, yargıç Analisa Torres'in yaklaşan duruşmanın taraflarının 2024'ün ikinci çeyreğinde müsait olmayacakları tarihleri bildirmeleri yönündeki talimatına bir yanıt verdi. Brad Garlinghouse ve Chris Larsen'in avukatı salı günü Torres’e müsait olmayacakları tarihleri bildirdi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) da hakime bir mektup yazarak Ripple Labs ile mahkemede karşı karşıya gelmeye hazır olduklarını bildirdi.

Ripple avukatı Michael K. Kellogg Yargıç Torres'e şunları yazdı:

"Davalı Ripple Labs, Inc. adına, bu mektubu Mahkemenin tarafların 2024 yılının ikinci çeyreğinde duruşma için müsait olmadıkları tarihleri mahkemeye bildirmeleri yönündeki emri uyarınca sunuyorum. .... Davalı Ripple'ın herhangi bir zaman kısıtlaması yoktur ve 2024 yılının ikinci çeyreği boyunca duruşmaya hazırdır."

SEC de mahkemeyi duruşma için müsait olacağı tarihler konusunda bilgilendirdi. Komisyon'dan Yargıç Torres'e gönderilen bir mektupta, düzenleyicinin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında duruşmaya hazır olacağı belirtiliyor. Ancak SEC, 2024 yılının 2. çeyreğinde, özellikle 15-19 Nisan, 1-7 Mayıs ve 27-31 Mayıs tarihlerinde bazı tarihleri duruşma için uygun görmedi.