SBI Remit Co., Ripple’ın ODL Hizmetini Kullanacağını Duyurdu

Japonya'nın en büyük para transferi sağlayıcısı olan SBI Remit Co., Ltd, Japonya'dan Filipinler'e havale ödemelerini kolaylaştırmak için mobil ödeme hizmeti Coinsph ve SBI VC Trade ile birlikte çalıştığını duyurdu. İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmeti birlikte müşteriler için daha hızlı ve daha uygun maliyetli havale seçenekleri sunulacak. Bu, Ripple'ın Japonya'daki ilk ODL hizmeti uygulamasıdır ve RippleNet'in Asya-Pasifik (APAC) bölgesindeki momentumunu genişletmektedir, aynı zamanda bölgede etkin kripto hizmetlerinin daha fazla benimsenmesini sağlamak için zemin hazırlamaktadır. Ön fonlamayı ortadan kaldırmak için dijital varlık XRP'den yararlanan iki şirket, aynı zamanda sermayeyi serbest bırakabilir ve kendi ödeme işletmelerinin genişlemesini hızlandırabilir.

SBI Remit Temsilci Direktörü Nobuo Ando konuyla ilgili şu görüşleri dile getirdi :

​​“Sadece ödeme işlemlerinin yapılma şeklini değil, aynı zamanda kapana kısılmış sermayenin kilidini açarak işimizi nasıl yönettiğimizi dönüştürmek için blokzincir teknolojisinden yararlanma konusunda muazzam bir potansiyel görüyoruz. ODL'nin Japonya'da piyasaya sürülmesi bir başlangıçtır ve sadece Filipinler'de değil, diğer bölgelerde de gerçek zamanlı ödemelerin ötesinde, bir sonraki finansal yenilik sınırına ilerlemeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz."

Akabinde değinmek gerekir ki, büyüyen e-ticaret nüfuzu, giderek artan mobil nüfus ve kripto para birimi düzenlemeleri konusunda artan netlik ile Asya Pasifik, her yıl %130 büyüyen işlemlerle Ripple için en hızlı büyüyen bölgelerden biridir.