Tencent Cloud, Blokzincir Şirketleriyle Birçok Anlaşma İmzaladı

Çin merkezli internet devi Tencent'in bulut bilişim kolu Tencent Cloud, tarafından yapılan basın açıklamasında Web3 ekosisteminin aktif gelişimini desteklemek için blokzincir şirketleriyle çok sayıda anlaşma imzaladığını duyurdu.

Cointelegraph’ın haberine göre Tencent Cloud, ilk olarak, Ankr ile uzaktan prosedür çağrısı node’ları için bir dizi blokzincir API hizmetini ortaklaşa geliştirmek üzere bir iş birliği anlaşması imzaladı. Yeni hizmet Tencent Cloud'un altyapısı üzerinde konuşlandırılacak ve Web 3.0 oyunları ve uygulamaları üzerine inşa edilen ana akım blokzincirlerine bağlantı sağlayacak. İkinci olarak Tencent Cloud, Web3 uygulamalarının benimsenmesini hızlandırmak için diğer üç blokzinciri ortağı olan Avalanche, Scroll ve Sui ile stratejik iş birliği anlaşmalarına vardığını açıkladı.

Son olarak, Tencent Cloud ve Sui arasındaki iş birliğinin, geliştiricilere bulut oyun geliştirme araçları ve zincir üzerindeki oyun deneyimlerini iyileştirmek için profesyonel destek sağlayacağı belirtildi.