Tezos Blokzincirinde Yeni Bir İş Birliği: Incore Bank, Inacta ve Crypto Finance Group

İşletmeler arası işlem bankası Incore Bank, Inacta ve Crypto Finance Group ile iş birliği içinde, bir dizi dijital için akıllı sözleşmeleri güçlendirmek, finansal ürünler ve kullanım durumları için açık kaynaklı bir Pay İspatı (PoS) blokzincir ağı olan Tezos'u seçti.

Yazılım geliştirme ve blokzincir tanıtımına odaklanan bağımsız bir BT şirketi olan Inacta tarafından geliştirilen DAR-1, tek ve çok tokenli akıllı sözleşmeler için bir token sözleşme arayüzü olan Tezos FA2'ye dayanmaktadır. Incore Bank ve Inacta birlikte, bu yıl içinde Tezos ağı aracılığıyla DAR-1 tokenizasyon standardındaki varlıkları yayınlamaya başlamayı planlıyor.

DAR-1 belirteç standardını başlatmaya ek olarak Incore Bank, dijital varlıklar için FINMA lisanslı kurumsal ve profesyonel yatırımcı ürünleri ve hizmetleri sağlayıcısı Crypto Finance Group ile birlikte yeni bir hizmet yelpazesi de açıkladı. Bu düzenleyici uyumlu tekliflerin yer aldığı iş birliği, Tezos blokzincirinin yerel belirteci olan XTZ için kurumsal düzeyde depolama, ticaret hizmetlerini içermektedir.