TomoChain (TOMO) Neden Yükseldi? -31.08.2022

Geliştiriciler için bir dizi yazılım geliştirme kiti (SDK) ve protokol uygulamaları sunan, genel veya özel işlem depolama seçeneği olan TomoChain (TOMO) masternode ağı üzerinden Proof-of-Stake oylama konsensüsü ile destekleniyor.

TomoChain, verimli ve ölçeklenebilir bir blokzincirdir. Nitekim TomoChain, blokzincir üzerinde çalışan bir dizi ürün ve uygulamaya ev sahipliği yapan bir geliştirme ortamı oluşturdu.

TomoChain PTE. Ltd. 2017 yılında TomoChain'in ana şirketi olan Long Vuong, Le Ho, Son Nguyen, Tung Hoang tarafından başlatıldı. Proje, ICO'sunu Mart 2018'de 8.5 milyon USD toplayarak gerçekleştirdi. TomoChain blokzinciri, yüksek performanslı blokzincir projelerinin geliştirilmesini sağlayacak eksiksiz bir ürün tabanlı ekosistem geliştirmeyi amaçlamaktadır. Tomoapp'in alfa sürümü 2017'nin 2. çeyreğinde piyasaya sürüldü ve TomoChain 2017'nin 4. çeyreğinde Ethereum blokzinciri üzerinden blokzinciri geliştirmeye başladı. TomoChain'in vizyonu, Proof-of-stake oylama konsensüsünü kullanarak Ethereum blokzincirinin ölçeklendirme sorununa bir çözüm sağlamaktır. TomoChain ayrıca, geliştiricilerin üzerine inşa edebilecekleri kendi açık kaynaklı ve izinsiz merkezi olmayan uygulamalarını (dApps) tasarlamış ve dağıtmıştır.

Bugün kripto para piyasasının genelinde düşüş hakim. Ancak TOMO son 24 saatte bu düşüşten etkilenmeyen projelerden biri olarak dikkati çekti. Şöyle ki TOMO %2.03 artışla birlikte 9.56 TL’den işlem görüyor. TOMO’nun bu yükselişinde, dünya çapında 200 binden fazla işletmeden oluşan ecwid ağı tarafından kabul edildiği duyurusu etkili olmuş olabilir.