Uluslararası Bir Müzik Festivali, Bilet Ödemelerinde Bitcoin’i Kabul Ettiğini Duyurdu

Popüler bir uluslararası müzik festivali olan Exit, artık bilet, ürün ve hizmet ödemeleri için Bitcoin’i (BTC) kabul ettiğini duyurdu.

Organizatörler, Bitcoin'in mevcut finans ve yönetim normlarına önemli ölçüde meydan okuyan hızlı ve güvenli bir para birimi olduğunu söylüyor. Bu nedenle festival, artık kripto meraklılarına biletler ve geçişler, havaalanı transferleri, kamp konaklaması ve daha fazlasında kripto paralar ile ödeme seçeneği sunuyor. Kripto ödemelerinin tanıtımıyla ilgili bir basın açıklamasında açıklama yapan Exit CEO'su Dušan Kovačević, şunları dile getirdi:

“Blokzincir, dijital para birimleri ve eşsiz tokenlerin (NFT) büyümesiyle Exit, festivallerin izleyici ihtiyaçlarını karşılamak için yeni teknolojileri benimsemeleri gerektiğini kabul ediyor. Blokzincir, dijital değişim ve para biriminin potansiyeli heyecan verici ve biz ön planda olduğumuzdan, yeni teknolojiler kullandığımızdan ve teknoloji geliştikçe ve değiştikçe teknoloji meraklısı hedef kitlemizle etkileşim kurabildiğimizden emin olmak istedik.”

Devamında Kovačević, Bitcoin (BTC) ile ödeme yapmak isteyen müşterilerin festival mağazasından satın almak istedikleri ürünler için kendilerine sunulan “Bitcoin ile Öde” seçeneğini seçmeleri gerektiğini söyledi.