Vesta ve Algorand’den Gayrimenkul Tokenleştirme Hizmeti

Küresel hisse senedi piyasası Vesta Equity, ev sahiplerine hisse senetlerini dijital varlıklara dönüştürme olasılığını açmayı umarak, yeni gayrimenkul tokenleştirme hizmetlerini başlatmak için Algorand blokzincirini seçtiğini duyurdu.

Yeni ortaklık kapsamında Vesta, Algorand'ı geleneksel konut sermayesi ve borçlanma alanında yer alan pahalı aracıları süreçten çıkarmasıyla, Algorand'ın teknolojisiyle tüm verilerin kolayca erişilebilir olmasına ve otomatik olarak doğrulanmasına olanak tanıyacak. Bu yeni pazar, ev sahiplerinin, ev sermayelerini dijital varlıklara dönüştürmelerine ve faizini birleştirmeden veya doğrudan satış gerektirmeden akredite yatırımcılara bunun bir yüzdesini satmalarına olanak tanıyacak.

Vesta Equity kurucu ortağı ve CEO'su Michael Carpentier şunları söyledi:

“Bir borç toplumu haline geldik, ancak bu yolculuğun herkes için daha refah bir gelecek yaratmak için değişmesi gerekiyor. Vesta olarak, doğru teknolojilerin uygulanmasının cevabı oluşturduğuna inanıyoruz.”

Devamında, Algorand CEO'su W. Sean Ford, Algorand ve Vesta Equity'nin blokzincir teknolojisi ve gayrimenkul yatırımcıları için daha fazla fırsat yaratmadaki rolü ile ilgili ortak bir vizyonu paylaştığını dile getirdi:

“Vesta Equity, yatırımcıların yanı sıra ev sahipleri için fırsatları genişleterek ve katılımcıları Algorand'ın teknolojisi ile bir araya getirerek yeni, daha erişilebilir pazar fırsatları yaratmanın ön saflarında yer alıyor.”