Visa, Kripto Ekibini Genişletmeye Devam Ediyor

Ödeme devi Visa, kripto ekibini genişletmeye devam ederken beş işe alım ve yerleştirme yaptığını duyurdu. Visa, ağırlıklı olarak sabit koinlere odaklanıyor ve merkez bankası dijital para birimlerini (CBDC) desteklemeye hazırlanıyor.

Visa'nın kripto para birimi başkanı Cuy Sheffield Twitter'da yaptığı açıklamada, kripto ekibinin beş önemli işe alım ve stratejik hamlelerle genişletildiğini söyledi. Bu ay, firma iki yeni ekip üyesi getirdi. Yeni ekip üyeleri, kripto ekosistemine ve topluluk ortaklıklarına odaklanacak olan Catherine Carle ve güçlü çeşitlilik profillerine sahip firmaları desteklemeye odaklanan New York merkezli teknoloji hızlandırıcı Startup52'nin kurucusu Chike Ukaegbu olarak açıklandı.

Sheffield konuyla ilgili şu söylemlerde bulundu:

“Böyle bir ekiple çalışmak harika. Bitcoin, sabit koinler, eşsiz tokenler (NFT'ler), merkeziyetsiz finans (DeFi), halka açık blokzincir ağlarının benimsenmesi ve kullanımını geliştirmeye yardımcı olmak için Visa'nın gücünden yararlanma fırsatına sahip olduğum için inanılmaz derecede minnettarım.”