Voxies (VOXEL) Neden Yükseldi? -14.11.2022

Voxies (VOXEL), 2021 yılının 4. çeyreğinde AlwaysGeeky Games tarafından piyasaya sürüldü. AlwaysGeeky Games, 15 yılı aşkın süredir oyun geliştirme sektöründe yer alan profesyonellerden ve meraklılardan oluşan bir ekiptir. Ekip üyeleri deneyimlerini aralarında EA Games, Warner Brothers Games ve Ubisoft'un da bulunduğu dünya çapındaki stüdyolarda kazanmıştır.

Voxies (VOXEL), Blokzincir üzerinde oynanan ücretsiz, 3D sıra tabanlı ve retro tarzla tasarlanmış bir taktik RPG oyunudur. Voxies’in ana oynanışı, geleneksel bir RPG ve taktik oyununa benzerdir; ancak Blokzincir teknolojisi ile desteklenmektedir. Bu sanal evrenin geliştiricileri 1990'ların ve 2000'lerin klasik taktik oyunlarından ilham almış; ancak modern oyun mekaniklerini ve güncellemeleri de göz önünde bulundurmuşlardır. Oyun, RPG oyunlarına özgü oyun mekaniklerini içeren Keşif ve Savaş adlı iki ana oyun modu sunuyor.

Sahiplik, oyunun temel kavramlarının merkezinde yer alır. Takım tabanlı bir taktik oyun olarak, oyuncular oyundaki birden fazla karakteri kontrol edebilir ve her karakter, doğrudan NFT’lere ait olan veya oyun tarafından oynaması ücretsiz oyuncular için sağlanan Voxies ile temsil edilebilir. VOXEL oyuncuların silah, zırh ve diğer oyun içi öğeleri satın almalarını sağlayan Voxie Tactics'in yerel tokenidir.

VOXEL, son 24 saatte %13.66 yükselişle birlikte yaklaşık 3.65 TL’den işlem görüyor. VOXEL’in tüm piyasalardaki işlem hacmi ise %453 yükselişle birlikte yaklaşık 19 milyon USD olarak görünüyor. VOXEL’deki yükselişi teknik analiz kaynaklı faktörlere bağlayabiliriz.