WAVES Neden Yükseldi?- 24.08.2022

Waves Blokzinciri, kullanıcılara merkezi olmayan uygulamaları ve akıllı sözleşmeleri destekleyen Waves.Exchange, NFT tabanlı bir oyun portalı ve çok daha fazlasını sunmaktadır.

Waves blokzincirinin mevcut blokzincir teknolojisini geliştirme misyonu, saniyede yaklaşık yüz işlemi işlemek üzere oluşturulan birçok gelişmiş özellik, düşük işlem ücretleri onu birçok kullanıcının Ethereum'a alternatif olarak görmesini sağlıyor.

Özellikle protokolün Şubat ayında Waves 2.0'a geçeceğini duyurması, Allbridge ile Waves'i diğer popüler blokzinciri ağlarına bağlayacak bir ortaklık anlaşması ve Waves'in Amerika Birleşik Devletleri'nde büyümesini teşvik etmeyi amaçlayan 150 milyon USD’lik bir fonun piyasaya sürüleceğinin açıklanması, Mart ayının sonunda Wawes’in fiyatını 54 USD’ye kadar yükseltmişti. Nisan ayından sonra piyasanın aşağı yönlü gidişatı Wawes’i de olumsuz etkiledi.

Waves son 24 saatte %10 yükselerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Yaklaşık 95 TL’den işlem gören Waves’in tüm piyasalardaki işlem hacmi son 24 saatteki %126 yükselişle yaklaşık 302 milyon USD olarak görünüyor. Wawes’in güncel dolaşımdaki arzı ise 109.141.930.

Önceki gün Waves.Exchange piyasa koşullarını gerekçe göstererek revize ettiği yol haritasını açıklandı. Buna göre;

Diğer araçların ve işlevlerin geliştirilmesine  öncelik verildiği bu yüzden NFT pazarının lansmanının süresiz olarak ertelendiği, ileriye dönük olarak, borsaya birçok iyileştirme ve ek özellik geleceği, bu yılın üçüncü çeyreğinde, borsaya kullanıcıların MetaMask ile giriş yapmaları için seçenek ekleneceği, yeni kullanıcılar kazandıran ve mevcut topluluk üyelerine fayda sağlayan bir tavsiye programı başlatıldığı, yönetişim işlevinin daha da genişletilerek kullanıcıların herhangi bir konuyu oylamaya sunmasına olanak sağlandığı, buna ek olarak 2022'nin 3. çeyreğinde yeni projelerin başlatılmasına yönelik işlevsellik olan Launchpad'in tanıtımının yapılacağı, türev ticaretinin planlandığı gibi 2022'nin son çeyreğinde devreye gireceği açıklandı. Tüm bu gelişmelerin Wawes’in fiyatına olumlu etkisi olabileceği düşünülüyor.