WING Neden Düştü?- 13.10.2022

Wing, kredi bazlı zincirler arası bir DeFi (Merkezsiz Finans) platformudur. Wing, çeşitli DeFi (Merkezsiz Finans) ürünleri arasında zincirler arası iş birliğine dayalı etkileşimi desteklemek için merkezi olmayan bir finans platformu oluşturmuştur. WING ise Wing platformunun yerel tokenıdır. WING ile kullanıcılar topluluğun yönetimine katılabilir, oylamalarda oy kullanabilir ve topluluğa yeni teklifler sunabilirler.

WING, borçlanmada teminat kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran bir kredi değerlendirme modülü aracılığıyla kripto kredi hizmetlerini daha kapsayıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır. Wing, alacaklılar, borçlular ve garantörler arasındaki ilişkileri geliştirmek için bir risk kontrol mekanizması ile Merkezi Olmayan Yönetişim (DAO) kullanır. Wing, Wing DAO'yu kullanarak DeFi endüstrisini etkileyen aşırı teminatlandırma sorununun üstesinden gelmeyi başarıyla başardı.

Bugün kripto para piyasasının genelinde düşüş hakim. Ancak, kripto para borsalarında işlem gören bazı projelerin diğerlerinden daha fazla etkilendiği görülüyor. Bunlardan bir tanesi de WING oldu. WING, son 24 saatte %10.81 düşüşle birlikte yaklaşık 142 TL’den işlem görüyor. Wing Finance fiyatı, son 7 gün içinde de yaklaşık %18 düştü. x2y2cn ile yapılan ortaklık görüşmesinin Wing'in 2. yıldönümü etkinliklerinin fiyatlara olumlu bir yansımasının olmadığı görünüyor. Teknik analiz kaynaklı faktörlerle birlikte piyasa genelinin aşağı yönlü hareket etmesinin Wing’deki düşüşü kaçınılmaz kıldığı söylenebilir.