WING Neden Düştü?- 15.09.2022

Wing Finance, kripto varlık kredisi ve DeFi (Merkeziyetsiz Finans)  projeleri arasında zincirler arası iletişim için tasarlanmış kredi tabanlı, merkezi olmayan bir platformdur. Nitekim Wing Finance çeşitli DeFi (Merkezsiz Finans) ürünleri arasında zincirler arası iş birliğine dayalı etkileşimi desteklemek için merkezi olmayan bir finans platformu oluşturmuştur. WING ise Wing platformunun yerel tokenidir. WING ile kullanıcılar topluluğun yönetimine katılabilir, oylamalarda oy kullanabilir ve topluluğa yeni teklifler sunabilir.

WING, borçlanmada teminat kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran bir kredi değerlendirme modülü aracılığıyla kripto kredi hizmetlerini daha kapsayıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır. Wing, alacaklılar, borçlular ve garantörler arasındaki ilişkileri geliştirmek için bir risk kontrol mekanizması ile Merkezi Olmayan Yönetişim (DAO) kullanır.

Wing Finance fiyatı, son 7 gün içinde %0.13 düşüş gösterdi. WING, son 24 saatte ise %4 düşüşle birlikte yaklaşık 197 TL’den işlem görüyor. Wing’in tüm piyasalardaki günlük işlem hacmi ise son 24 saatte % 64 civarında düşüş göstererek yaklaşık 29 Milyon USD’ye geriledi. Wing Finance, tüm zamanların en yüksek değerinin ise yaklaşık %92 altında görünüyor. Haftalık WING özeti paylaşımında; Wing’in 2. Yıldönümü etkinliklerinin devam ettiği, NPicsNFT ile yakın zamanda ortaklık yapılacağı, WING'in dağıtım oranının ayarlandığına dair gelişmeler sıralanmıştı. Söz konusu maddelerin WING’in fiyatına olumlu bir etkisinin olmadığı anlaşılıyor. WING’te son 24 saatte gerçekleşen düşüşe teknik analiz kaynaklı faktörler etki etmiş olabilir.